Revitalash Advanced Wimperserum Beoordeling

Revitalash Advanced Wimperserum Beoordeling
Het door onze testpersonen geteste wimperserum zorgt voor sterke wimpers, voorkomt de uitval van wimpers en vermindert hierdoor het verlies van wimpers. Bovendien is het effectief tegen een natuurlijke belasting van de wimpers door het schoonmaken en opnieuw aanbrengen van mascara.
8.9 Total Score
Het RevitaLash Advanced wimperserum doet wat het belooft

Het door onze testpersonen geteste wimperserum zorgt voor sterke wimpers, voorkomt de uitval van wimpers en vermindert hierdoor het verlies van wimpers. Bovendien is het effectief tegen een natuurlijke belasting van de wimpers door het schoonmaken en opnieuw aanbrengen van mascara.

Gemakkelijk te gebruiken
9
Wimpergroei
9.5
Wimperdichtheid
9.5
Snelle resultaten
8
Prijs-kwaliteitverhouding
8.5
Add your review  |  Read reviews and comments

VOORDELEN:
  • De groei van de wimpers: de wimpers groeien met ongeveer 25% van de oorspronkelijke lengte. Groeilengte ongeveer 2 millimeter.
  • Dikte van de wimpers: duidelijke verbetering, zodat de wimpers ook zonder make-up er beter uitzien – het gebruiken van mascara op de wimpers kan worden beperkt – de ogen zien er fris, gezond en natuurlijk uit.
  • Pigmentatie van de wimpers: dit is duidelijk toegenomen – de wimpers zien er merkbaar voller en gezonder uit. Ideaal voor een Marilyn Monroe-oogopslag.

NADELEN:
  • De prijs van het serum is zeer hoog
  • Kans op allergische huidreacties.
  • Pas na ongeveer 4 weken de eerste zichtbare groeiresultaten.


Revitalash-Advanced WimperserumHet RevitaLash Advanced wimperserum – met de oogopslag voor het succes

Omdat het RevitaLash Advanced wimperserum u op korte termijn dikke en lange wimpers geeft, zal uw oogopslag over de hele linie gegarandeerd een groot succes zijn. Dit serum uit de Verenigde Staten is een van ’s werelds best verkopende en meest populaire wimperserums. Het belooft met de oogopslag iedereen aan te trekken die u voorheen negeerde.

Dankzij het unieke, natuurlijke en zeer werkzame stofcomplex, wordt de groeifase van de wimpers op natuurlijke wijze verlengd. Met het werkzame stofcomplex worden de wortels versterkt en tijdens de groei ondersteund. Op deze manier kunnen de wimpers tot 25% langer groeien, zonder voortijdig uit te vallen.

Terwijl de aanwezige wimpers worden versterkt en gevoed, heeft het RevitaLash Advanced wimperserum nog een ander voordeel. De groei van nieuwe wimperharen wordt positief beïnvloed. Dit betekent dat de wimpers dikker worden, omdat het aantal individuele wimpers wordt vergroot.

Het is al door veel vrouwen geprobeerd en wij hebben het getest: we zijn enthousiast. Zonder de wimpers te beschadigen, is het RevitaLash Advanced wimperserum het geheime wapen van beroemdheden.

Al na 2 weken ontstaan de eerste feel-good momenten en na 4 weken gebruik ziet men de eerste zichtbare resultaten van de groei. Na ongeveer 6 weken worden de wimpers dikker en slechts 8 weken later is het uiteindelijke groei- en dikteresultaat bereikt. De oogopslag, die blikken aantrekt, is gerealiseerd. Daarnaast hebt u veel minder mascara nodig dan gebruikelijk en zelfs volledig zonder mascara hebben de wimpers en dus de ogen een natuurlijk gezonde uitstraling.

Ervaringen van onze testpersonen

Bij alle testpersonen is eenduidig de groei van de wimpers duidelijk verbeterd en de wimpers werden zienderogen dikker. Het RevitaLash Advanced wimperserum bestrijdt tevens de natuurlijke belasting van de wimpers door het dagelijks aanbrengen of verwijderen van de make-up met cosmeticaproducten.

Bij alle testpersonen is eenduidig de groei van de wimpers duidelijk verbeterd en de wimpers werden zienderogen dikker. Het RevitaLash Advanced wimperserum bestrijdt tevens de natuurlijke belasting van de wimpers door het dagelijks aanbrengen of verwijderen van de make-up met cosmeticaproducten.

Het wimperserum is vrij duur, maar een flesje van 3,5-ml is voldoende voor ongeveer 8 tot 12 weken.

Werkzame stoffen en uiterlijk van het RevitaLash Advanced wimperserum

Het serum is een dikke vloeibare, transparante stof, die op de wimperwortels wordt aangebracht. Deze stof bevat de volgende werkzame stoffen in de volgorde van hun aandeel:

– Het hoofdbestanddeel is water.

De volgende ingrediënten komen tot maximaal 1% of minder voor (belangrijk voor bijvoorbeeld allergische personen): Hier weergeven

Revitalash ResultaatDe werkzame stof bimatoprost werd aanvankelijk gebruikt als preparaat tegen de intra-oculaire druk in de oogheelkunde. Men besefte echter snel dat hierbij de groei van de wimpers werd gestimuleerd. Dit had onmiddellijk de aandacht van de cosmetica-industrie en dit recept voor succes werd op de markt gebracht.

Gebruik van het RevitaLash Advanced wimperserum

De wimperverzorging wordt net als een vloeibare eyeliner 1 x per dag op de buitenste rand van de wimpers op de wimperaanzet aangebracht. Het beste is het om het ’s avonds na het schoonmaken van het gezicht aan te brengen. Één penseelstreek is al voldoende.

Al na 2 weken, bij dagelijks gebruik, zien de wimpers er gezonder uit. Al na 4 weken wordt de groei voor het eerst zichtbaar en na 8 weken is het doel van de verlengde en dikke wimpers bereikt. Nu kunt u het serum eenmaal per twee dagen aanbrengen, opdat het volledige effect behouden blijft. Het effect blijft echter ook alleen behouden zolang het serum wordt gebruikt.

Effect en mogelijke bijwerkingen

De wimpers zijn een onderdeel van de lichaamsbeharing. Ze vallen van tijd tot tijd uit en groeien opnieuw aan. Het dagelijks aanbrengen en verwijderen van cosmetische producten versnelt deze „haaruitval“. Ook andere externe factoren bevorderen deze “haaruitval” en dit voorkomt de groei van de wimpers tot de gewenste lengte. Het RevitaLash Advanced wimperserum gaat deze uitval van de wimperharen tegen en zorgt hierdoor voor gezonde, sterke wimperharen. Dit kan alleen worden bereikt door het versterken van de wortels aan de wimpers.

De groei van de wimpers wordt in zijn geheel dikker. Deze zorgen voor een briljante oogopslag en geven uw ogen een totale frisse en natuurlijke uitstraling. Het maakt niet uit hoe dun, kort of broos de wimpers doorgaans zijn, uw wimpers worden sterker en gezonder, langer en voller. Het RevitaLash Advanced wimperserum kan als flesje met ten minste 3,5 ml voor een prijs van net iets minder dan 100 euro worden gekozen, zodat de eerste successen ook zichtbaar worden.

Wanneer correct gebruikt ontstaan nauwelijks bijwerkingen. Slechts bij één testpersoon werd een allergische reactie vastgesteld. Haar ogen gingen meer tranen, waardoor ze onmiddellijk is gestopt met de test. Theoretisch zou het ooglid tijdens gebruik donkerder kunnen worden en dit kan omkeerbaar zijn. Er zijn tot nu toe echter geen studies in deze richting gepubliceerd.

Ook kunnen rode ogen, hoofdpijn en jeukende ogen ontstaan door de werkzame stof bimatoprost. In het algemeen ziet men dat de wimpers donkerder worden. De genoemde bijwerkingen zijn echter, wanneer überhaupt waargenomen, slechts zeer licht, waardoor het gebruiken van het RevitaLash Advanced wimperserum niet hoeft te worden afgeraden.

Conclusie over het RevitaLash Advanced wimperserum

Wanneer u langere, dikkere en gezonder wimpers wilt hebben, dan is het RevitaLash Advanced wimperserum voor u de juiste keuze. Na al 2 weken dagelijks gebruik zien de wimpers er gezonder uit en na slechts 4 weken kunnen de eerste groeistappen worden waargenomen. Na 8 weken is de behandeling is voltooid.

Uw ogen stralen met een vernieuwde glans, zien er levendig en tevens gezond uit en de behandeling kan worden teruggebracht naar 1 x per 2 dagen. Zelfs zonder mascara zien de ogen er aantrekkelijk uit en ogen de wimpers dikker. De algemeen gebruikelijke haaruitval tot een minimum beperkt, waardoor de wimpers tijd hebben om te groeien. In ieder geval een koopadvies.

No Comments

Leave a reply

Your total score

Search