Miralash Wimperserum Beoordeling

Miralash Wimperserum Beoordeling
Onze testpersonen konden unaniem na 2 weken duidelijke resultaten vaststellen. Zeer snelle groei van de wimpers, een aanzienlijk toegenomen wimperdichtheid en een gunstige prijs onderscheiden het Miralash wimperserum. In onze testreeks bereikte dit serum de 1e plaats onder alle geteste serums.
10 Total Score
Testwinnaars! Miralash levert verbluffende resultaten in slechts 14 dagen

Onze testpersonen konden unaniem na 2 weken duidelijke resultaten vaststellen. Zeer snelle groei van de wimpers, een aanzienlijk toegenomen wimperdichtheid en een gunstige prijs onderscheiden het Miralash wimperserum. In onze testreeks bereikte dit serum de 1e plaats onder alle geteste serums.

10Editor's score
Gemakkelijk te gebruiken
10
Wimpergroei
10
Wimperdichtheid
10
Snelle resultaten
10
Prijs-kwaliteitverhouding
10
9.5User's score
Gemakkelijk te gebruiken
9.6
Wimpergroei
9.6
Wimperdichtheid
9.6
Snelle resultaten
9.6
Prijs-kwaliteitverhouding
9.5
Add your review  |  Read reviews and comments

VOORDELEN:
 • Sterkte: Zeer intensief en krachtig wimperserum
 • Snelheid: De resultaten zijn – volgens de producent pas na 30 dagen – bij alle testpersonen al na 14 dagen opgemerkt
 • Groei: Men kan de wimpers bijna zien groeien – de resultaten zijn verbluffend
 • Dichtheid: De hoogste dichtheid en dus het aantal nieuwe wimpers zijn geregistreerd door de testpersonen van het Miralash serum
 • Prijs: Goedkopere wimperserums zijn nauwelijks te vinden – zeker niet met de effectiviteit van Miralash

NADELEN:
 • Beschikbaarheid: Miralash wordt alleen te koop aangeboden op de website van de producent. Ook al is het een beetje omslachtiger, het is de moeite waard!


miralashMiralash – het ultieme wimperserum

Welke vrouw droomt er niet van mooie, gezonde, lange en dikke wimpers? Helaas is de realiteit vaak anders. De eigen wimpers van de meeste vrouwen zijn kwetsbaar, broos, dun en meestal erg kort. Veel vrouwen die graag een sexy oogopslag willen, lijden hieronder. Miralash maakt nu een einde aan deze tekortkoming.

Met Miralash worden uw wimpers in een oogwenk dikker, langer, sterker, gezonder en mooier. Kortom, niets staat de sexy look nog in de weg.

Talloze vrijwilligsters hebben het unieke, verbluffende effect van het Miralash wimperserum al getest en de resultaten gezamenlijk meer dan goed bevonden (onderaan op deze website vindt u reacties vinden en is de mogelijkheid om zelf ook een reactie achter te laten!). Dus ongeveer 95% van de gebruiksters hebben een volledige verbetering van de wimpers vastgesteld na slechts 30 dagen Meer dan 96% van de gebruiksters vonden het gebruik van Miralash eenvoudig en ongecompliceerd en meer dan 88% merkten na 8 weken al dat hun wimpers dikker, langer en sterker werden.

Ook onafhankelijke tests in laboratoria hebben aangetoond dat Miralash met de actieve stoffen de wimpergroei intensief stimuleert en haaruitval van de eigen wimpers voorkomt.

Wat is de werking van het Miralash wimperserum?

Onafhankelijke tests, veel testpersonen en de verklaringen van de producent komen allemaal tot hetzelfde resultaat: Miralash verlengt de wimpers met een veelvoud. Miralash zorgt voor meer dikte en sterkte in de wimpers en Miralash verlengt de levensduur van de wimpers.

Dus dit serum heeft zich ontpopt als de duidelijke winnaar van de geteste producten en voldoet volledig aan de beloofde verwachtingen.

Eerste successen zijn al na 14 tot 21 dagen duidelijk zichtbaar. Dit bewijzen de talloze voor-/na-foto’s. Een verbetering van de eigen, natuurlijke wimpers was al zichtbaar na deze korte periode. Na slechts 2 maanden kunnen de positieve veranderingen van de wimpers niet over het hoofd worden gezien, zelfs vanaf een afstand. Dit komt door de nauwkeurige combinatie van de concentratie evenals het aantal voedingsstoffen die belangrijk zijn voor een optimale groei van de wimpers en wimperwortels. Dankzij de ingrediënten wordt het volledige potentieel van de wimpers uitgeput voor glanzende, gezonde en mooie wimpers. Ook de kleur van de wimpers verandert door het gebruik van het Miralash serum. Ze worden donkerder en ogen daarom nog dikker.

Miralash – een naam om te onthouden

Ook de rijkheid en het vereenvoudigde gebruik van het serum mogen voor alle testpersonen en dus ook voor u belangrijk zijn. De gebruikelijke formulering van 3 milliliter Miralash is voldoende voor een dagelijks gebruik van 4 maanden en langer. Zo kunt u al met de aankoop van het Miralash wimperserum, vanaf het begin met de eerste resultaten tot en met het uiteindelijke resultaat, uzelf overtuigen van de positieve werking. Het met de applicator uitgeruste serumflesje maakt een nauwkeurige en eenvoudige dosering mogelijk. Op deze manier komt er een nauwkeurig afgemeten hoeveelheid serum op het ooglid.

Miralash Wimperserum

Het opbrengen is met deze applicator heel eenvoudig: dagelijks wordt, vergelijkbaar met een eyeliner, met de pipet serum op het bovenste ooglid aangebracht. Het opbrengen dient bij voorkeur ’s avonds te gebeuren, na het grondig schoonmaken van het gezicht en de ogen. Door te knipperen verdeelt het serum zich dan gelijkmatig over de wimperwortels en kan het gedurende de nacht inwerken.

Mooi worden is zo eenvoudig!

Uiteindelijk heeft het wimperserum geen nut wanneer er allergische reacties op de oogleden of in het algemeen rondom de ogen optreden. Miralash is gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Dit kan ervoor zorgen dat de eventueel optredende allergische reacties zich tot een minimum beperken. In feite werden er geen allergische reacties waargenomen bij de testpersonen. Er hebben zich vele deskundigen bezig gehouden met de productie van Miralash. Deze hebben maandenlang tests doorgevoerd in laboratoria en daarna het wimperserum aan een groot aantal testpersonen aangeboden om te testen. Het Miralash wimperserum onderscheidt zich door het meeste effect met een gelijkwaardige betrouwbaarheid evenals beste kwaliteit.

Volgens dermatologen voldoet Miralash aan alle eisen voor de veiligheid en irritaties evenals allergieën komen nauwelijks voor. Zo kan Miralash door alle vrouwen, ook degenen die zeer gevoelige ogen hebben, worden gebruikt. Dit moet tevens een belangrijk criterium zijn voor de klanten, die Miralash willen kopen.

Dit alles heeft ertoe geleid dat Miralash zich heeft ontpopt als de leider van de categorie wimperserums. Daarom is Miralash het ideale preparaat, dat door andere serums niet kan worden geëvenaard.

Resultaten van de onderzoeken

Tests en onderzoeken onder vrouwen tussen 18 en 75 jaar hebben de onderstaande resultaten opgeleverd:

 • 95% heeft duidelijke resultaten waargenomen na 30 dagen
 • 88% van de vrouwen bespeurden niet alleen langere, maar ook duidelijk dikkere en sterkere wimpers
 • 96% vond het aanbrengen eenvoudig en gemakkelijk

Miralash Test

Bestanddelen en werking van het Miralash wimperserum

Ingrediënten

Alkohol, Ethylhexyglycerin, Fango, Glycerin, Isopropyl Cloprostenate, Methylisothiazolinone, Panthenol, Pentylene Glycol, Phenoxyethanol, Polyglyceryl-4 Carpate, Sodium Hyaluronate, Tocopherol, Biotinoyl Tripeptide-1, Wasser.

Werking van het Miralash serum

De keratinocytproliferatie van de wimperfollikels worden met het volledige werkzame stoffencomplex gestimuleerd. Dit leidt tot de versterking en verbeterde verankering van de afzonderlijke wimpers. Het gevitamineerde Matrikin biotinyl-Gly-His-Lys van het werkzame stofcomplex Widelash TM, is samen met de provitamine B 5 opgenomen in het Miralash wimperserum. De natuurlijke fango zorgt de opbouw van de cellen, regenereert en stimuleert deze. Hieraan dankt Miralash ook zijn grijze kleur. De adhesiemoleculen (collageen IV en laminine 5) worden door het werkzame complex tot synthese en organisatie gestimuleerd. Het hyaluronzuur, welke laag en hoog moleculair is, zorgt voor voldoende hydratatie van de wimpers. Het wordt snel opgenomen en werkt zo van binnenuit.

Aanbrengen en het tijdschema voor het aanbrengen

Breng het wimperserum dagelijks eenmaal aan. Bij voorkeur ’s avonds na het grondig schoonmaken van het gezicht. De werkzame stoffen kunnen zo ’s nachts inwerken. Breng hiervoor op het bovenste ooglid op de wimperwortel een lijn aan met de applicator van Miralash. Door te knipperen verdeelt het serum zich dan gelijkmatig. Wanneer het door u gewenste resultaat is bereikt, dient u Miralash een tot twee keer per week te blijven aanbrengen, zodat de effecten worden behouden.

Conclusie voor het Miralash wimperserum

Miralash onderscheidt zich vooral door zijn drievoudige werking. De wimpers worden verlengd, de wimpers worden in hun geheel dikker en de levensduur van de eigen wimpers wordt duidelijk verlengd. Hierbij komen de lage prijs en de veiligheid, die door dermatologen en in talloze tests werd bevestigd.

Zo geeft Miralash vrouwen met breekbare, broze, korte en weinig wimpers lange, dikke, sterke, gezonde, glanzende en sexy wimpers.

De eerste successen zijn al zichtbaar na 14 tot 21 dagen. Miralash maakt de wimpers ook donkerder, dus mascara is niet meer nodig (maar kan nog steeds zonder problemen worden gebruikt). Het kan ook worden gebruikt door vrouwen met gevoelige ogen. Miralash houdt ook rekening met de portemonnee, aangezien 3 milliliter voor meer dan 4 maanden bij dagelijks gebruik voor ongeveer 40 euro te koop is.

12 Comments
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating Add your review
 1. Reply Ida Frieda 9. oktober 2015 at 13:19

  Wie heeft dit al geprobeerd?

  • Reply Heleeeena Heleeeena 13. oktober 2015 at 15:16
   5
   Gemakkelijk te gebruiken
   100
   Wimpergroei
   100
   Wimperdichtheid
   100
   Snelle resultaten
   100
   Prijs-kwaliteitverhouding
   100

   Hey Ida,
   Ja, ik heb het 2 maanden geleden besteld en ik was eerlijk gezegd sceptisch of deze wimperserums wel echt werken … maar dat is waarschijnlijk ook het enige, waar de cosmetica-industrie niet te veel belooft 😀 Bij anti-aging producten, enz. wordt immers graag overdreven. Maar wat een dergelijk wimperserum presteert kan echt als een wonder worden aangemerkt. Ik heb het eerst geheim gehouden, maar na een week begon een vriendin al over de langere wimpers. Na twee weken merkte ik dat de nieuwe wimpers ook begonnen te groeien.. en nu heb ik werkelijk prachtige wimpers. Echte lange, volle en dikke wimpers – PERFECT! Kort: Miralash is cool!

   + PROS: Uitstekend, niet te veel beloofd. Supersterke groei
   - CONS: Ik kan niets bedenken.
   Helpful(163) Unhelpful(83)You have already voted this
  • Reply Michaela K. Michaela K. 12. oktober 2015 at 11:44
   5
   Gemakkelijk te gebruiken
   100
   Wimpergroei
   100
   Wimperdichtheid
   100
   Snelle resultaten
   100
   Prijs-kwaliteitverhouding
   100

   Ja, ik, en zelfs op mijn leeftijd ziet men nog steeds prachtige resultaten (haha). Ik benijd de jonge vrouwen die nooit meer mascara hoeven te gebruiken . Het bespaart u hier echt een vervelende klus.

   Michaela

   Helpful(170) Unhelpful(33)You have already voted this
 2. Reply Malin 12. oktober 2015 at 20:41

  Ik heb er al veel over gelezen op diverse fora, het schijnt inderdaad het absoluut beste wimperserum te zijn. Het schijnt dat wereldwijd gezien zeer veel mensen er zeer tevreden over zijn. Ik ga nu ook een paar verpakkingen bestellen!

 3. Reply Jette! 15. oktober 2015 at 10:33
  4.9
  Gemakkelijk te gebruiken
  100
  Wimpergroei
  100
  Wimperdichtheid
  100
  Snelle resultaten
  100
  Prijs-kwaliteitverhouding
  90

  Dus het wimperserum is echt uitstekend. Wat mij stoort is toch wel de prijs, ze moeten nu eindelijk eens begrijpen dat die delen goedkoper zijn. Hoewel Miralash in vergelijking al de goedkoopste is, vind ik 30 euro voor een verpakking toch wel duur… heb het toch besteld en echt, de resultaten zijn echt heel goed, maar moet gezegd, niet iedereen kan dit betalen……

  Helpful(25) Unhelpful(78)You have already voted this
 4. Reply Renate... 17. oktober 2015 at 16:26
  3.5
  Gemakkelijk te gebruiken
  70
  Wimpergroei
  70
  Wimperdichtheid
  70
  Snelle resultaten
  70
  Prijs-kwaliteitverhouding
  70

  Alsof dat werkt .. gewoon geldklopperij en in werkelijkheid is daar niets mis mee -.-

  Helpful(27) Unhelpful(177)You have already voted this
  • Reply Wimperserum Lady Wimperserum Lady 18. oktober 2015 at 15:37
   5
   Gemakkelijk te gebruiken
   100
   Wimpergroei
   100
   Wimperdichtheid
   100
   Snelle resultaten
   100
   Prijs-kwaliteitverhouding
   100

   Renate, Ik heb je beoordeling geneutraliseerd met een “7” om de totale beoordeling niet te vervalsen. Kritische reacties zijn welkom, maar het is niet aanvaardbaar om een extreem negatieve productbeoordeling te geven zonder eigen ervaringen. Ik hoop dat je hier begrip voor hebt.

   Lieve groeten,

   WimperserumLady.nl

   Helpful(316) Unhelpful(15)You have already voted this
 5. Reply Nelie xXx Nelie xXx 19. oktober 2015 at 23:46
  5
  Gemakkelijk te gebruiken
  100
  Wimpergroei
  100
  Wimperdichtheid
  100
  Snelle resultaten
  100
  Prijs-kwaliteitverhouding
  100

  Ben sinds 4 weken een enthousiaste gebruikster van het Miralash wimperserum! De resultaten zijn geweldig en overduidelijk. Het is moeilijk te geloven dat het nog zo onbekend is onder vrouwen. Hopelijk blijft dat zo, dan zijn alle ogen voortaan op mij gericht 😀

  + PROS: Wimpergroei, totale lengte, kleur
  Helpful(181) Unhelpful(25)You have already voted this
 6. Reply Jo Han Na Jo Han Na 22. oktober 2015 at 13:01

  Ongelooflijk! Wil ik absoluut hebben. Kan nauwelijks wachten 😀

 7. Reply Lucas 22. oktober 2015 at 20:59

  Als het spul echt zo goed is, koop ik dit serum voor de verjaardag van mijn vrouw volgende week. Ik hoop alleen dat ze me niet samen met het wimperserum uit het raam gooit 🙂

 8. Reply Alexandra81 Alexandra81 23. oktober 2015 at 21:29
  5
  Gemakkelijk te gebruiken
  100
  Wimpergroei
  100
  Wimperdichtheid
  100
  Snelle resultaten
  100
  Prijs-kwaliteitverhouding
  100

  Hallo iedereen,

  Ik ben hierop attent gemaakt door een Facebook-post, hier waren de reacties al geweldig .. des te beter dat ook hier iedereen enthousiast is 🙂 ik bestel het onmiddellijk.

  LG, Alexandra

  Helpful(65) Unhelpful(15)You have already voted this
 9. Reply Yvet93 Yvet93 27. oktober 2015 at 17:30
  5
  Gemakkelijk te gebruiken
  100
  Wimpergroei
  100
  Wimperdichtheid
  100
  Snelle resultaten
  100
  Prijs-kwaliteitverhouding
  100

  Van nature heb ik vreselijke wimpers .. al jarenlang “vecht” ik hiertegen met verschillende mascara’s….., valse wimpers, enz. Maar eigenlijk is dit alles alleen maar zenuwslopend. Door middel van een YouTube-video kwam ik op deze pagina en heb 3 weken geleden Miralash besteld, ik wilde eerst M2 Lashes bestellen, maar die is erg duur. Maar de formule van Miralash heeft zich bewezen, al na 3 weken is de kleur van mijn wimpers EINDELIJK donkerder en past bij mijn haarkleur, zijn de wimpers zichtbaar langer en het lijkt alsof ze langzaamaan ook dikker worden. Ik ben nieuwsgierig naar het eindresultaat 🙂

  + PROS: De beste. Alles is op elkaar afgestemd!
  Helpful(91) Unhelpful(18)You have already voted this

Leave a reply

Your total score

Search