M2 Beauté Lashes Beoordeling

M2 Beauté Lashes Beoordeling
Testpersonen meldden dat na 14 dagen tot 6 weken een voelbaar en duidelijk zichtbaar resultaat kon worden geregistreerd. Na 15 weken werd bij de meesten het hoogtepunt bereikt en kon dit worden behouden.
9.2 Total Score
Het M2 Beauté Lashes wimperserum sloot de test af met geweldige resultaten

Testpersonen meldden dat na 14 dagen tot 6 weken een voelbaar en duidelijk zichtbaar resultaat kon worden geregistreerd. Na 15 weken werd bij de meesten het hoogtepunt bereikt en kon dit worden behouden.

Gemakkelijk te gebruiken
9.5
Wimpergroei
9.5
Wimperdichtheid
9
Snelle resultaten
9
Prijs-kwaliteitverhouding
9
Add your review  |  Read reviews and comments

VOORDELEN:
  • De groei van de wimpers: bij veel vrouwen zag men al na 2 weken de eerste resultaten
  • Huidverdraagzaamheid:Het is dermatologisch getest en als “zeer goed” beoordeeld (Bron)
  • Resultaten: De resultaten blijven lang behouden en kunnen bij regelmatig gebruik worden gehandhaafd

NADELEN:
  • Prijs: Het M2 Beauté Lashes wimperserum is vrij duur
  • Hoogtepunt: Het bereiken van de maximaal haalbare lengte kan enige tijd duren (uit ervaring ongeveer 15 weken)


M2 Lashes WimperserumHoe sterk is de groei van de wimpers?

Het is overdreven om te zeggen dat men door het gebruik van het M2 Beauté Lashes wimperserum de wimpers kan zien groeien. Maar elke vrouw kan, als de wimpers van nature niet zo dik zijn of zo lang groeien als zij graag zou willen, hiermee een beetje meehelpen. Volgens de producent zal het voor iedereen die u kent al na 6-8 weken zichtbaar zijn. Hij belooft bij zijn M2 Beauté Lashes wimperserum bovendien dat dit effect afkomstig is van de natuurlijke werkzame stoffen. We hebben het getest en voor u de proef op de som genomen. Maakt het M2 Beauté Lashes wimperserum echt waar wat het belooft? Testresultaten, recensies van klanten en vergelijkingen zullen het bewijzen.

De werking van het M2 Lashes wimperserum

Voordat men de werking van het M2 Beauté Lashes wimperserum kan beoordelen, moet men weten dat de maximale lengte van de wimpers op het bovenste ooglid ongeveer tot 12 mm en op het onderste ooglid tot ongeveer 8 mm is. Het duurt ongeveer 2 maanden tot de groeifase overgaat in de rustfase. Wimpers vallen na ongeveer 100 tot 150 dagen uit. Wanneer de wimpers binnen 2-8 weken ongeveer 1,5 tot 2 mm groeien is dit een fantastische prestatie.

Ingrediënten

  • MDN
  • Biotine
  • Hyaluronzuur
  • Prodew 300
  • Gehydrolyseerde Glycosaminoglycanen

De werkzame stof MDN (prostaglandine) werd oorspronkelijk niet ontwikkeld voor de cosmetische behandeling. Het werd gebruikt in de oogheelkunde. Hiermee werd glaucoom behandeld. Deze werkzame stof wordt gebruikt voor het stimuleren van de wimperwortels. Het resultaat is dat de groeifase wordt verlengd en de wimpers dikker worden.

Biotine is vitamine B, die bijdraagt aan de versterking van de wimpers. Het uitvallen van de wimpers kan enigszins worden vertraagd.

Hyaluronzuur is verantwoordelijk voor het gezonde uiterlijk en de soepelheid van de wimpers.

Prodew 300 en gehydrolyseerde glycosaminoglycanen (GAG) absorberen het vocht, binden deze en zijn verantwoordelijk voor de verhoogde elasticiteit en sterkte van de wimpers.

Kosten van het wimperserum

De slechtste waardering van de klanten heeft betrekking op de hoge kosten. Voor slechts 5 ml vragen de online-winkels gemiddeld € 100,00. Deze prijzen worden door sommige gebruiksters echter als rechtvaardig beschouwd. In een deel van de verklaring van de gebruiksters kan men vaststellen dat het serum ook zeer veel oplevert. Andere aanschafkosten zoals mascara komen te vervallen.

Bijwerkingen

Wanneer het M2 Beauté Lashes wimperserum op de juiste wijze wordt gebruikt, zijn er doorgaans geen bijwerkingen te verwachten. Natuurlijk kan er tijdelijk roodheid van de ogen optreden, maar alleen bij zeer gevoelige personen of onjuist gebruik. Aangezien de werkzame stof MDN zelfs door oogartsen wordt gebruikt, is de kans zeer gering.

Anwendungshinweise

Begin de behandeling bij voorkeur ’s avonds. Maak het gezicht eerst grondig schoon. Verwijder ook restanten van mascara van de wimpers. Het M2 Beauté Lashes wimperserum wordt nu op de buitenste wimperaanzet aangebracht. Na een korte inwerktijd kan het gezicht als gewoonlijk worden verzorgd. Het M2 Beauté Lashes wimperserum hoeft slechts één keer per dag te worden aangebracht.

Omdat de wimpers regelmatig uitvallen, kan de gebruiksduur niet worden bepaald. Het M2 Beauté Lashes wimperserum kan tot 8 weken dagelijks worden gebruikt. Aansluiten is het voldoende om het 2 – 3 keer per week bij te werken. Wanneer de behandeling volledig wordt gestopt, zal in de loop der tijd de oorspronkelijke toestand, met kortere en minder dikke wimpers, terugkeren. Wanneer sprake is van allergie moet men zeer voorzichtig handelen bij het gebruiken van het M2 Beauté Lashes wimperserum. De ingrediënten bevatten allergenen.

Alternativen

Viele Kundinnen suchen, aufgrund der Preise nach Alternativen. Als Erstes wird man bei der Suche im Internet auf das preiswerte Rizinusöl stoßen. Es ist ein traditionelles Mittel und verfügt zudem über heilende Eigenschaften. Mit einem Wattestäbchen kann es, ebenso wie das Wimpernserum M2 Beauté Lashes aufgetragen werden. Von guten Resultaten berichteten Kundinnen bei der Verwendung von Vaseline. Bei allen vorgestellten Produkten sind Geduld und eine regelmäßige Anwendung wichtig.

Conclusie voor het M2 Beauté Lashes wimperserum

Het M2 Beauté Lashes wimperserum is een uitstekend middel voor de verlenging van de wimpers. Er is in vergelijking zeer weinig inspanning nodig om de schitterende resultaten te behalen. Het M2 Beauté Lashes wimperserum hoeft slechts 1x per dag te worden aangebracht, na het schoonmaken van het gezicht. Slechts sporadisch klaagden testpersonen over tijdelijke roodheid. Het is geruststellend om te weten dat het dermatologisch is getest.

De wimpers worden door deze behandeling niet alleen langer, maar ook voller. Het gebruik van mascara is vaak niet meer noodzakelijk. De ogen lijken niet alleen expressief, maar vooral natuurlijk. De hiervoor genoemde, relatief hoge kosten, worden dus al gedeeltelijk gerelativeerd. Verdere besparingen kunnen worden gerealiseerd, wanneer de optimale lengte van de wimpers is bereikt. Om het al behaalde succes te handhaven, volstaat het om het M2 Beauté Lashes wimperserum 2 tot 3 keer per week aan te brengen.

No Comments

Leave a reply

Your total score

Search